Amical cu multe goluri. Popeștiul a trecut de Metaloglobus

joi, 26 iulie 2018

Echipa antrenată de Viorel Dinu a dispus de Metaloglobus într-un meci amical

Metaloglobus este în febra căutărilor pentru alcătuirea, pe ultima sută de metri, a unui efectiv competitiv. Venirea lui Bogdan Andone pe banca tehnică a deschis drumul către creionarea unei echipe cu pretenții chiar dacă timpul este principalul inamic al celor care conduc echipa. Cu mulți jucători aflați în așteptarea concretizării unei colaborări cu Metaloglobus, echipă care se afllă în cantonament, bucureștenii au trecut în revistă lotul actual cu ocazia unui test cu SC Popești Leordeni. Echipa antrenată de Viorel Dinu a câștigat cu 4-3 și așteaptă, la finalul săptămânii, o altă confruntare amicală.

6 de comentarii pentru "Amical cu multe goluri. Popeștiul a trecut de Metaloglobus"
 1. Anonim spune:

  Cred ca sunteti nebuni .. ei au jucat cu metaloglobus acum 2 saptamani si au pierdut 3-1 din pacate publicati doar stiri false

 2. Mihai spune:

  Nebun esti tu au jucat ieri

 3. Anonim spune:

  Mihai iti spun 100% ca n au jucat ieri stiu bine ce se intampla acolo 🙂

 4. Prafao spune:

  Incredbil…sunteti jalnici….cum puteti sa spuneti ca a jucat Metaloglobus cu Tunari? A jucat Popesti cu Metaloglobus scor 4-3 …scrieti si voi doar sa va aflati in treaba si sa va justificati salariul !!! Iar tu Mihai, esti prostut rau !!!

 5. Anonim spune:

  Sunteti cel mai praf site de stiri sportive… mai mult de 10 randuri nu ati scris niciodata… si nimic relevant. Nici o data clara a meciurilor nici o ora de start sau locatia . Nimic.
  Cica „la finalul saptamanii ” . Adică vineri ? Adică sâmbătă ? Duminică ?
  La ora x ?.

  Praf ! De cacat !

 6. Costin spune:

  Panarama de ziarist. Dacă tot ești așa bine informat , ia scrie tu și cine a dat golurile !