UPDATE / Încă o amânare în cazul Toni Doboș-FC Inițial

mie, 13 aprilie 2016

UPDATE 27.04.2016 / Surpriză sau nu. Decizia în cazul Scoala Toni Doboș vs FC Inițial suferă o nouă amânare. Următoarea judecată urmează să fie pe data de 11 mai.

UPDATE 13.04.2016 / Încă o amânare în acest caz. Conform AMFB: Se acorda termen pentru data de 27.04.2016 in vederea completarii probatoriului administrat.

Comisia de Disciplină a dezbătut miercuri dimineață incidentele de la partida AS Toni Doboș-FC Inițial, grupa 2005, evenimente în urma cărora partida a fost întreruptă în repriza secundă la scorul de 2-1 pentru oaspeți.

VEZI CE S-A INTAMPLAT LA UN MECI DE FOTBAL DE COPII

Articolul de care s-au prevalat cei din comisie a fost cel cu numărul 98 din Regulamentul Disciplinar, care spune că „în vederea aflării adevărului, instanțele disciplinare sunt obligate să lămurească cauza sub toate aspectele, pe bază de probe”. Cu alte cuvinte, se așteaptă rapoartele întocmite de polițiștii ajunși la fața locului, din moment ce nu există nicio filmare din timpul incidentelor Termenul următor este 13 aprilie.

Scandal imens la un meci de fotbal pentru copii din cadrul AMFB, grupa din 2005, sâmbătă dimineață, la partida dintre AS Toni Doboș – FC Inițial, încheiată înainte de final din cauza unei bătăi generale între părinți, în tribune dar și pe suprafața de joc.

CLICK PE POZĂ PENTRU DETALII:

3

La fața locului au venit 6 echipaje de poliție, iar meciul s-a întrerupt la scorul de 2-1 pentru oaspeți. “Au venit foarte repede, cam 3 minute, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat. Avem un public needucat, iar cei mici nu au ce învăța. Părinții copiilor au senzația că dacă plătesc 150 lei pe lună își pot permite orice, inclusiv să înjure pe cine vor și sî critice antrenorii. Așa ceva este de neimaginat la un club d fotbal destinat juniorilor, indiferent care este el. Mi-e rușine de rușinea lor. Ce să învețe cei mici de la astfel de golănii”, a recunoscut Georgiana Doboș, soția fostului nternațional și managerul academiei de fotbal care poartă numele lui Toni Doboș.

Ce părere are jurnalistul Daniel Nazare despre huliganismul de pe arenele bucureştene

Mai multe echipe de copii și junori au interzis prezența la antrenamente din această săptămână, iar altele și-au angajat societăți de pază pentru a evita posibile conflicte pe viitor.

nazare

de Daniel Nazare

mail: daniel.nazare@ilfovsport.ro

Facebook: Daniel Nazare

3 de comentarii pentru "UPDATE / Încă o amânare în cazul Toni Doboș-FC Inițial"
 1. Anonim spune:

  Pe 13 Aprilie se amana pentru 10 Mail si pe 10 Mai …….
  La anul si la multi ani

  Sunteti penibili……
  Numai hoti si pungasi la AMFB

 2. remus spune:

  Bravo Baboi so pe iei isi merita soarta!