Alvaro Morata este amenințat:”Mi s-a spus că copiii mei pot muri”!

vin, 25 iunie 2021

Atacantul naționalei Spaniei dezvăluie că, de când a-nceput Euro 2021, primește numeroase amenințări, atât pentru el, cât și pentru familia sa. „Am primit amenințări și insulte la adresa familiei mele, mi-au amenințat copiii cu moartea. A trebuit să-mi las mobilul în altă cameră. Mă deranjează că s-au jucat cu soția și copiii mei, care mergeau la Sevilla cu tricoul echipei naționale „, a declarat el într-un interviu pentru ‘El Partidazo’ de la Cope.

„Poate că nu mi-am făcut treaba așa ar cum ar fi trebuit. Înțeleg că sunt criticat pentru că nu am marcat niciun gol, dar îmi doresc ca oamenii să se pună în locul – știe cineva ce înseamnă să primești amenințări și să-ți spună despre posibila moarte a copiilor tăi”?, a continuat fotbalistul. El a explicat și cum a ratat penalty-ul din meciul contra Slovaciei: ”Am văzut că nimeni nu ia mingea să bată lovitura și atunci am luat-o eu. M-am uitat în spate să văd dacă vine cineva să bată, dar nu era nimeni. M-am dus eu și am ratat”.

În încheierea interviului, Morata a surprins printr-o declarație curajoasă: ”Nu cred că suntem mai jos decât Germania, Franța sau Portugalia, dar nici nu trebuie să credem că suntem mai buni decât oricine altcineva. Eu semnez să nu mai joc, să nu mai marches, dar Spania să devină campioana Europei”!

Comments are closed.