ALEGERI / Trei candidaţi pentru şefia AJF Ilfov

mar, 26 ianuarie 2016

Şefia AJF Ilfov devine interesantă în sfârşit. În acest sens, după anunţul sec făcut de site-ul oficial, dosarele de candidat la funcţia de preşedinte au fost depuse până la data de 20 ianuarie, bineinţeles, împotriva reglementărilor statutare.

Aşa cum prezentam în materialele anterioare, articolul 31 din “biblia” AJF Ilfov (adică statut) spune că “dosarele de candidatură trebuie trimise secretariatului general al AJF cu cel puţin 15 zile calendaristice înaintea datei la care a fost convocată Adunarea Generală”.

Cum Adunarea Generală a fost convocată (sau nu) la 18 februarie 2016, înseamnă ca pretendenţii la funcţia de conducere încă ar mai avea timp să-şi depună candidatura până la 3 Februarie 2016.

Trecând, totuşi, peste acest aspect minor (cred unii), la secretariatul general al AJF Ilfov au fost înregistrate trei dosare de candidatură:
– Gabriel Oprea (actual preşedinte)
– Dumitru Crăciun (actual vicepreşedinte)
– Marcel Paraschiv (actual…pretendent).

Comitetul Executiv întrunit în şedinţă de urgenţă vinerea trecută a hotărât înfiinţarea unei comisii de validare a dosarelor de candidatură şi asta pentru simplu motiv că din Comitetul Executiv fac parte primii doi candidaţi şi nu ar fi deontologic.

Totuşi, ne întrebăm cât de deontologic este faptul că dosarele respective sunt verificate de oameni din actuala conducere a AJF Ilfov, parte dintre aceştia fiind membri în actualul Comitet Executiv sau îndeplinesc funcţii în diverse Comisii ale AJF Ilfov.

Credem cu tărie că o Comisie independentă sau o companie terţă (casă de avocatură) ar fi fost mult mai indicată pentru a face acest demers.

Comisia de validare a dosarelor de candidatură se va întruni joi, 28 ianuarie 2016, orele 16.00, la sediul AJF Ilfov pentru a studia şi valida dosarele cu pricina. Această comisie este formată din:

– Nica Alexandru, preşedinte – Viitorul Dragomireşti
– Albu Marin – membru – Gloria Buriaş
– Florin Stănescu – membru – CJA
– Nica Ion – membru
– Grecu Constantin – membru

Rămâne de văzut dacă această comisie va judeca şi va admite dosarele candidaţilor după normele indicate în statutul de funcţionare al AJF Ilfov sau după alte criterii aprobate în diverse comisii şi comitete.
Un lucru este cert – joi seara vom afla candidaţii pentru funcţia de preşedinte. Şi tot joi seara vom afla dacă statutul AJF Ilfov a fost sau nu încălcat.

7 de comentarii pentru "ALEGERI / Trei candidaţi pentru şefia AJF Ilfov"
 1. cosmopolitan spune:

  PS: Nu ati specificat nimic vizavi de greselile gramaticale din comunicatul dat de catre AJF!

 2. Suporter AFUMATI spune:

  Nu se va aplica REGULAMENTU LA AJF ILFOV fiti seriosi OPREA va organiza ADUNAREA GENERALA LA RESTAURANTUL SAU ATENTIE CEI DIN COMISIA DE VALIDARE A DOSARELOR DE CANDITATI DEJA STIU CE FUNCTI VOR OCUPA IN VIITOR . ECHIPELE SA CEARA REGULAMENTUL DUPA CARE AR TREBUI SA SE TINA ALEGERILE dar nu o fac sa nu supere pe OPREA FRATILOR FITI BARBATI SI FACETI ALEGEREA din care sa cistige FOTBALUL FACETI CURATENIE LA AJF ILFPV A VENIT TIMPUL

 3. Membru afiliat AJF spune:

  Este indmisibil cum ne iau de prosti. Din mizerie in mizerie. Daca un candidat ar depune o contestatie cine o va judeca ? Forul superior, Comitetului Executiv (unul si acelasi cu comisia de validare) este Comitetul de Urgenta ( Oprea, Craciun si Nita) adica copy-paste, peste Com. Executiv. Logic o persoana Nita este si in stanga si in dreapta mesei. Persoana importanta parol.

 4. E vremea schimbării! spune:

  Curățenie totală !
  Afară cu toți basinosii aia din ajf !
  Este vremea schimbării ! Afară cu actuala conducere. Vrem sânge proaspăt, vrem pe cineva care sa îi pese de noi.

 5. TiTI spune:

  Unitiva cu toti nu mai faceti doua tabere NORDISTI .SI SUDISTI FIECARE VOR SA PUNA OMUL LOR CA APOI SA VINA LA AJF CU PRETENTI CA NOI TAM PUS SI DE AICI FACILITATI SA NUPLATEASCA TACXELE IA TIMP SAU DELOC STIU UNELE ECHIPE CARE SI ACUM AU DATORI STIE ION STSIDUCA SI OPREA VA ROG VERIFICATI CIND CER BANI LE AMINTESTE CA NOI VAM PUS IN FUNCTII

 6. E vremea schimbării! spune:

  Astăzi comisia condusă de dl Secretar al comunei Dragomirești, Nica, va verifica si va valida dosarele cu candidaturile la funcția de președinte al AJF Ilfov.
  Avem convingerea ca, comisia va lua cele mai bune decizii și va judeca după statutul în vigoare nu după cel propus de ajfisti și neaprobat de judecătorie.
  Trăiască corectitudinea din ajf Ilfov !

 7. Voonc spune:

  Lati speriat pe oprea si a luat masuri sa ramina ca ceausescu asa ne trebuie dati bani in continuare la AJF ILFOV .SAI PAPA EL CU VARU BLAGPIE CU GPGOSARU CU ION STUCA ETC.