Albu de la Chiajna a fost la un pas să se lase de fotbal

mar, 21 martie 2017

Cristian Alexandru Albu (23 de ani) a apărut în Liga I în acest sezon și are o poveste de viață interesantă. Fundașul Concordiei Chiajna spune că în urmă cu un an a vrut să se lase de fotbal, dar credința și Emil Săndoi l-au salvat.

„În primul meci sub comanda lui Emil Săndoi am fost titular cu Steaua. Nu o să uit niciodată asta. Toate emoțiile au fost constructive. Am vrut să mă las de fotbal acum un an după ce am văzut că nu primesc nicio șansă aici.

În afară de fotbal nu prea știu să fac altceva. Dacă totuși mă lăsam cred că mă făceam bucătar pentru că am diplomă. Așa era mai bine pentru toată lumea. Dar familia a fost alături de mine, m-a încurajat mereu și mi-a spus să nu renunț pentru că Dumnezeu o să mă ajute.

Apoi a venit domnul Săndoi și mi-a dat șansa să joc. Pot spune că el a fost îngerul meu. Poate dacă venea alt antrenor nu mă băga în seamă”, a povestit Albu.

Fotbalistul a fost reprofilat de Dan Alexa în partidele precedente și a fost trecut la închidere. La ultima partidă, cu ASA Târgu Mureș, scor 1-2, a fost nevoit să intre în poartă pentru că Bălgrădean a fost eliminat.

„M-a băgat la mijloc, dar cel mai bine mă simt în centrul apărării. La ultimul meci am intrat în poartă pentru că nu voia nimeni să ia mănușile. Păcat că am luat acel gol. Chiar glumeam cu colegii și le spuneam că am jucat de toate aici, doar atacant n-am fost”, a adăugat Albu.

Fundașul susține că religia a jucat un rol foarte important în cariera sa și spune că visul său e să ajungă la națională: „La fiecare meci vin cu Noul Testament după mine. Sunt o persoană religioasă și cred că datorită lui Dumnezeu am reușit să fac pasul în prima ligă. Visul meu e să ajung la echipa națională și știu că dacă voi crede în mine și mă voi ruga la Dumnezeu voi ajunge acolo. Bineînțeles, trebuie să am și evoluții bune”.

Sursa: gsp.ro

Comments are closed.