Afumațiul și-a găsit atacant. Daniel Lasconi a semnat cu ilfovenii

mar, 13 februarie 2018

CS Afumați a căutat cele mai bune soluții pentru înlocuirea lui Marian Vlada

Pleacrea experimentatului atacant la Academia Rapid a lăsat un gol greu de acoperit în ofensiva ilfoveană. Divizionara secundă a încercat să mute convingător în încercarea de a aduce un alt jucător cu pretenții în atac. Pe rând, variantele vehiculate, Mediop sau Bădăuță, au căzut și i-au direcționat pe responsabilii echipei către alte piste.

CS Afumați a semnat, până la urmă, cu Daniel Lasconi, vârful de atac al echipei Unirea Alba Iulia un contract care intră în vigoare vara viitoare. Se poartă tratative, în aceste zile, pentru ca jucătorul să poate evolua pentru CS Afumați încă din această iarnă. Dacă Lasconi, șapte reușite pentru Unirea în prima parte a campionatului, este certitudine, la capitolul achiziții, CS Afumați va mai opera, până la încheierea perioadei de transferuri, în același compartiment, o mutare interesantă.

5 de comentarii pentru "Afumațiul și-a găsit atacant. Daniel Lasconi a semnat cu ilfovenii"
 1. AC Milam spune:

  Macar sa joace la astia ca anul asta intra dna-ul in Afumati, Bani publici furati la greu si rup pariurile in doua, uitati-va ce cote fac astia. La afumati e scoala hotilor din fotbal.

 2. spitalul de nebuni spune:

  calatorul moare de drum lung si prostul de grija altuia

 3. dan spune:

  ce a facut afumatiul astazi cu mioveniul ca a avut amical scrieti un articol si de afumati astazi daca stiti cat a fost scorul din amicalul afumati -mioveni

 4. AC Milam spune:

  neagule poti s-o indoi fara s-o inmoi ?

 5. BLADE3 spune:

  AC milam pot sa iti fac un fratior sau o surioara sau sa iti dezgrop morti un pic ce treaba ai tu cu Neagu .sa il lingi in…………cu mata……cu familai ta………sa ii …………………. si in morti tai………. sa ardeti in iad ,sa va dea Dumnezeu Parkinson la toata familia si la copii tai si a lu mata si a lu bunicata ,sa aveti parte numai de viermi pe voi si de escare !