Afumaţi – Călăraşi 2-0 / Victoria dedicată lui Alin Zaharia!

Dum, 02 martie 2014

Una dintre cele mai interesante partide ale etapei disputate în acest sfârşit de săptămână s-a disputat la Afumaţi, acolo unde echipa gazdă întâlnea ocupanta locului 4 în clasamentul Seriei a II-a, Dunărea Călăraşi.
Pretendentala playoff, echipa dunăreană a fost surprinsă de componenţa primului 11 aliniat la startul partidei de Vasile Neagu, tehnicianul afumatenilor renunţând la playmakerul Surugiu, dar şi la vitezistul Vincene. În compartimentul defensiv tehnicianul a fost obligat să-l folosească pe Vrabie pe post de fundaş central, titularul de drept, Velicu suferind o operaţie la ligamentele genunchiului drept în această pauză competiţională.
În astfel de condiţii, mijlocul terenului a fost manageriat de Chirilă şi Piko pentru ca golgheterul Vlada să fie sprijinit de un tânăr de viitor Balgiu, la debut pentru Afumaţi.
Primul mitan a fost presărat cu multe ocazii de poartă în procent covărşitor pentru gazde, dar şi cu numeroase greşeli de arbitraj din partea centralului Coatreie, comunicarea dintre acesta şi asistenţii săi creând ceva momente de tensiune pe banca gazdelor. Cheia jocului a stat la Matei, călărăşeanul primind în doar 3 minute două cartonaşe galbene după două intrări extrem de dure la Balgiu respectiv Chirilă. Pe fondul unei dominări clare, golurile lui Vlada şi Stanca din minutele 70 şi 80 au venit că o normalitate.

VEZI LIVE-TEXT-UL MECIULUI AFUMAŢI – DUNĂREA CĂLĂRAŞI

Interesant este faptul că după ce Vlada a înscris de la punctul cu var, în urma unui henţ în careu la Lupaşcu, crainicul stadionului din Afumaţi a dedicat reuşita lui… Zaharia, actualul component al Concordiei Chiajna nefiind uitat de foştii colegi.
Ca fapt divers, Alin Zaharia, este uitat doar de Ionuţ Chirilă, antrenorul care se autointitulează drept “gladiator” preferând alţi jucători din probabil alte interese, conexe fotbalului, dar departe de performanţă.
Finalul partidei a fost destinat schimbărilor şi astfel în echipa ilfoveană şi-au făcut apariţia Vincene, Florea, Surugiu, dar şi jucătorul care a făcut subiectul unui transfer de marca în intersezon, Gafiţa.

Rămâi pe IlfovSport pentru o galerie foto exclusivă

1 comentariu la "Afumaţi – Călăraşi 2-0 / Victoria dedicată lui Alin Zaharia!"
  1. :))) spune:

    in primul rand fudasul central care trebuia sa joace in locul lui Vrabie este Sergiu Bar iar golul 2 a fost marcat de Stanca nu de Chirila

  2. […] CITEŞTE CRONICA MECIULUI CS AFUMAŢI – DUNĂREA CĂLĂRAŞI […]