Aerostar insistă pentru Avram. Bratu îl vrea pe mijlocașul Afumațiului

joi, 03 ianuarie 2019

Divizionara secundă Aerostar Bacău insistă pentru aducerea experimentatului mijlocaș Răzvan Avram

Băcăuanii caută până la reluarea pregătirilor să completeze un lot competitiv capabil să realizeze obiectivul menținerii echipei în eșalonul secund. Printre numele vizate este și cel al mijlocașului Răzvan Avram care evoluează la gruparea ilfoveană de Liga a III-a CS Afumați.

”Florin Bratu este fostul meu coleg de cameră din perioada în care amândoi evoluam la Gaz Metan Mediaș. Mă bucură interesul lui, dar de aici și până la realizarea unui transfer este cale lungă”, a punctat Răzvan Avram. Pe lista băcăuanilor se află, în continuare, și Mugurel Dedu, principalul realizator al echipei antrenate de Vasile Neagu în prima parte a campionatului.

2 de comentarii pentru "Aerostar insistă pentru Avram. Bratu îl vrea pe mijlocașul Afumațiului"
  1. ady spune:

    din cate am vazut pe instagram, deja a inceput sa dea comentarii la postarile jucatorilor de la aerostar. sa fim seriosi, de ce nu ar pleca? echipa asta s-a retras din liga a 2-a din cauza problemelor financiare, cine ii garanteaza ca daca va promova ( foarte greu, Rapid e ca si promovata ) va si juca in liga a 2-a la anul?

  2. dan spune:

    pana la urma cum ramane cu avram si dedu vor sa plece la aerostar bacau sau vor ramane la afumati pana in vara si ce alti jucatori au plecat in iarna aceasta jucatori noi au venit sau la reunirea echipei din 14 ianuarie vor veni jucatori noi cu experienta si vor veni si juniori in articolul mai vechi se scria ca vor veni 6 jucatori cu experienta si vreo 3juniori spunetimi si mie va rog