Adrian Mutu, înlocuit cu un antrenor care a cucerit event-ul în România! Leasă a demisionat și el

vin, 15 iunie 2018

Deși a îndeplinit obiectivul și a salvat-o pe FC Voluntari de la retrogradare, cu emoții ce-i drept, Adrian Mutu nu i-a mulțumit pe șefii echipei ilfovene, fapt ce a dus la demiterea sa.

Odată cu demiterea lui Adrian Mutu, directorul general Dan Leasă a luat hotărârea de a părăsi și el echipa din Voluntari, în semn de solidaritate față de tânărul tehnician.

„Când a venit Mutu, obiectivul principal era ca echipa să se salveze de la retrogradare. Ştiţi foarte bine că echipa trecea atunci printr-un moment critic şi nimeni nu înţelegea ce se întâmpla. Adrian Mutu a avut curajul să vină la Voluntari. Azi am fost sunat pentru a fi informat că trebuie să-l demit pe Mutu. N-am fost de acord, aşa că mi-am dat demisia.

Este un semn de solidaritate şi un semn că eu la Voluntari n-am făcut niciodată ce au vrut alţii. M-am trezit că mi s-a spus că vin Gâlcă şi Adrian Ilie. Mai există 10% să rămân. Ar trebui să nu mi se aprobe demisia şi ar trebui ca Mutu să rămână antrenor”, a declarat Dan Leasă pentru Telekom Sport.

În continuare, pe banca tehnică a Voluntariului va sta Costel Gâlcă, iar alături de el va fi Adrian Ilie. Rămâne de văzut cine îi va lua locul lui Dan Leasă.

Comments are closed.