ACS Școala 181, încă un transfer de marcă – Alexandra Badea merge la Dinamo!

vin, 03 februarie 2017

Considerat unul din cele mai valoroase cluburi de junioare din țară, ACS Școala 181 din Capitală a mai realizat, la început de an, încă un transfer de senzație – extrema dreaptă Alexandra Badea (foto Suporter de Serviciu: Alexandra Badea stanga, antrenorul Maximilian Gavrilă în centru, Alexandra Badea în dreapta, o altă handbalista de valoare, a ACS 181), încă junioară, a semnat pentru noua echipă feminină a Clubului Dinamo București, care evoluează, deocamdată, în Liga secundă a handbalului românesc. grupare ce-și dorește cu ardoare să intre în Liga Națională, mai întâi de toate.

Președintele de la 181, Maximilian Gavrilă, se arăta mulțumit de realizările sale de până acum – ”Dacă stau să mă gândesc, cred că în fiecare an mi-am atins scopul, adică am dat handbalului românesc sportive de valoare, care au ajuns în echipe de ligă națională, la loturile de junioare, tineret și senioare, ba chiar am câteva fete și în străinătate. De altfel, ăsta este rostul meu în handbal, să cresc tinere talente și să le predau echipelor mari. Am înființat clubul pentru Maria, fata mea, care-și dorea să se facă handbalistă. Am avut chiar din start o generație de excepție, cu care ACS 181 a câștigat campionate naționale la toate categoriile, am dominat ani buni întrecerea junioarelor. Maria a ajuns și ea handbalistă de top, prin urmare pot să fiu mulțumit, nu”?, ne spunea Gavrilă.

Alexandra Badea este considerată una din cele mai valoroase extreme dreapta din țară, la nivelul tinerei generații, și a făcut parte din toate loturile naționale, ale vârstei ei.Cu siguranță că va confirma și la Dinamo, mai ales că cei din Ștefan cel Mare visează la mari performanțe, realizabile doar după ce vor accede în Liga Națională Feminină. (Ionel Pană)

Comments are closed.