ACS Cornetu foloseste jucatori pe fals! Avem dovada!

lun, 28 octombrie 2019

Toata miscarea fotbalistica din Ilfov vorbeste despre “jucatori pe fals”.
Conducatorii si antrenorii se acuza reciproc. Se injura, se acuza, ba chiar se ajunge la evenimente reprobabile, asa cum s-a intamplat duminica ce a trecut la Cornetu.

Si pentru ca ne pasa de fotbal si ca suntem pasionati de fair-play, o sa demonstram inca odata un fals.

ACS Cornetu a folosit in partida impotriva celor de la  Vointa 2018 Crevedia un jucator nelegitimat. Practic, acuzam si venim in sprijinul comisiilor de specialitate de la AJF Ilfov, demonstrand in cele ce urmeaza asa-zisa substituire de jucator.

Pe foia de joc oficiala, posesor al numarului 5, dar si al legitimatiei numarul M240, este prezent Mihai Calin, jucator nascut in anul 1984.

In realitate, in locul lui Mihai Calin, cu numar 5 a intrat in teren si a evoluat pentru formatia ACS Cornetu un alt jucator.
Numele acestuia este Marius Mindreanu. Acesta a evoluat pentru gazde in partida ACS Cornetu – Vointa 2018 Crevedia in pozitia de fundas central.

Dupa cum bine se poate observa, pe foaia de joc oficiala nu este trecut niciun jucator cu numele Marius Mindreanu. Pagina personala de facebook a acestuia vine sa ne demonstreze ca Marius Mindreanu este cel care a evoluat cu numarul 5 in meciul de duminica in locul lui Mihai Calin.

Mai mult decat atat, profilul de pe pagina de socializare ni-l prezinta pe Marius pe terenul si in echipamentul celor de la Argesul Mihailesti, fapt care ne duce cu gandul ca fotbalistul evolueaza si pentru echipa din Ilfov si pentru cea din Giurgiu.

Frauda este evidenta. Comisiile in drept de la AJF Ilfov se pot autosesiza si pot evalua situatia petrecuta la meciul mai sus mentionat.

Raman aceleasi intrebari:
Cine este raspunzator pentru astfel de fraude?
Cine isi doreste perpetuarea acestor evenimente?
De ce sa recurgi la asemenea tertipuri pentru un eveniment sportiv destinat amatorilor?
De ce nu spunem STOP furturilor?
Cine sunt beneficiarii acestor practici injositoare si lipsite de respect?

Flagelul substituirilor de jucatori este prezent la cote majore chiar daca suntem in anul 2019, an in care computerele si sistemele de organizare nu mai reprezinta un nivel superior de echipare.
Reprezinta normalitate si dovada de viziune si fair-play!

6 de comentarii pentru "ACS Cornetu foloseste jucatori pe fals! Avem dovada!"
 1. No Name spune:

  Cornetu sa fie exclusă din campionat !! Niste escroci…

 2. Anonimul spune:

  Toata lumea zice ca astia au multi jucatori pe fals si nimeni nu face nimic,pai e normal asa? Afara cu ei din campionat,sa joace intre ei falsii astia

 3. Antonim spune:

  DAAA,AFARA CORNETU..AU AVUT NESIMTIREA SA LE IA 3 PUNCTE PUIUTILOR DE LA CREVEDIA SI A STRICAT PLANURILE AJF-ULUI. NUMAI DIN CAUZA LOR PIERDE AJF COTIZATIA.

  • Bai anonim spune:

   Ce legătură are ma una cu alta ?
   Explica ne Cu falsurile astea cum este si lasa i pe aia de la crevedia ca nu e vina lor ca faceti voi murdării.

 4. Antonim spune:

  NU VORBESC IN NUMELE NICI UNEI ECHIPE,DAR CREDE-MA CA DACA IEI LA PURICAT TOATE ECHIPELE DIN LIGA ASTA DIN PUNCT DE VEDERE AL JUCATORILOR..SE ALEGE PRAFUL DE EA..NU CRED CA MAI RAMAN 3 ECHIPE INTREGI . SA SE DESCHIDA OCHII PENTRU TOTI, NU DOAR PENTRU AIA CARE INDRAZNESC SA BATA COTIZATORII AJF-ului .OARE LA CATE MECIURI S-AU GASIT NEREGULI PE TREABA ASTA SI NU S-A MAI FACUT CAZ CU 100 DE ARTICOLE ALE ILFOVSPORTULUI SI TOATE TUNURILE PUSE PE O ECHIPA PENTRU A SPALA INCAPACITATEA AJF-ULUI DE A TINE SUB CONTROL NEREGULILE DIN LIGA .
  NU SUNT DE PARTEA NIMANUI , DAR CA CITITOR AL ACESTUI SITE ,SE VEDE CA CINEVA S-A DERANJAT CA A LUAT VOINTA BATAIE.

  • Suporter spune:

   Se vede clar ca nu esti deloc subiectiv 🤣🤣
   Ce relatii poate avea o echipă de 17, 18 ani care vine de la copii si juniori in defavoarea unora care sunt in aceasta serie de 10, 12 ani .
   Hai sa lăsăm circul si interpretările ca deja o lungim de 2 zile fara nici o concluzie .
   Pana la urma jocul de fotbal nu inseamna falsuri , pumni, injurii si dușmănie.
   Nu este nici o problema daca nu promovează Vointa si nu este nevoie de intervenția nimănui pe viitor .Au destul timp copiii sa creasca !