Academica s-a distrat cu Gloria Popești Leordeni, în amicalul cu public de la Buftea

sâm, 31 ianuarie 2015

După ce a pierdut în fața Ștefăneștiului, la limită, scor 0-1, divizionara ilfoveană din Liga a III-a, Gloria Popești Leordeni, a fost surclasată fără drept de apel de mult mai experimentata Academica Argeș, fostă CS Buftea și FC Clinceni.

Echipa prezidată de Dan Lăzărescu a făcut diferența încă din primele minute, la nici jumătatea primei reprize, de la Buftea, de pe terenul sintetic al Centrului FRF, scorul fiind deja 3-0. După pauză, ambele formații au făcut schimbări majore în primul 11, însă tot echipa de pe locul III din seria I a Ligii a II-a a impus ritmul. S-a încheiat cu un neverosimil 5-1 pentru gruparea mutată la Pitești, Jasper, Chițu, T. Stancu, Pușcaș și Buia reușind să marcheze în poarta ilfovenilor, în vreme ce golul de onoare al Gloriei i-a aparținut lui Ungureanu.

La amicalul de la Buftea au fost prezenți în jur de 100 de spectatori, asta și pentru că pe terenul din spate juca una din grupele academiei lui Atletico Madrid din România.

Dan Lăzărescu, președintele celor de la Academica, a declarat pentru IlfovSport că echipa va pleca în cantonament în Antalya, iar obiectivul rămâne ca și la începutul turului, promovarea: “Va fi foarte greu pentru noi, deoarece Voluntariul a luat o distanță considerabilă, de 7 puncte, dar vom trage tare. A fost o perioadă grea pentru jucători, de acumulări, acum vor fi amicale puternice și eu voi rămâne în țară, încercăm să luăm palmaresul celor de la FC Argeș. Echipa e susținută tot privat, așa cum e de când am preluat-o”.

Academica – Gloria Popești Leordeni 5-1 (3-0)

Au marcat: Jasper, Chițu, T. Stancu, Pușcaș, Buia / Ungureanu

Academica: Geantă – David, Vițelaru, Nițu, Popovici – Tarek, Jasper – Popa, Olariu, Vezan – Chițu.

Au mai jucat: Marciuc, Vențer, Stancu, Pușcaș, Pătulea, Buia, A. Radu, Dedu.

Antrenor: Marius Baciu 

Gloria Popești Leordeni, prima repriză: Horvat – Ungureanu, Popică, Ghiță, Țane – Cristea – Mărgărit, Enache, Romanescu, Alexe – Bucă

Gloria Popești Leordeni, a doua repriză: Horvat (Năstase 60′) – Nicolae, Dinu, Popică, Alexe – Cristea – Enache, Romanescu, Stănici, Vasilache – Bucă (Lalciu 75′)

Antrenor: Tudorel Stanciu

VEZI IMAGINI DE LA MECI

Comments are closed.