Academica Clinceni, o nouă umilință la debutul lui Erik Lincar

Dum, 14 mai 2017

Academica Clinceni a disputat duminică, pe teren propriu, partida împotriva formației UTA Bătrâna Doamnă, contând pentru etapa cu numărul 34 a Ligii a II-a.

Scorul a fost deschis în minutul 20, de către Adrian Petre, reușită prin care a stabilit rezultatul primei reprize, 1-0 pentru UTA.

În partea secundă a jocului, Academica nu a reușit să restabiliească egalitatea, ci, dimpotrivă, a mai încasat încă cinci goluri. În minutul 74, Petre l-a învins din nou pe portarul Matache, iar după doar două minute, același jucător a reușit hat-trick-ul.

În minutul 82, Marius Curtuiuș a punctat și el pentru UTA și a dus scorul la 4-0, dar arădenii nu s-au oprit aici. După alte două minute, Burlă introduce mingea în poartă, după o acțiune a lui Vâlceanu.

Formația lui Laurențiu Roșu nu s-a putut abține nici în prelungirile partidei, când Albert Stahl a înscris și a închis jocul la scorul de 6-0 pentru echipa de pe locul al doilea în clasamentul ligii secunde.

Astfel, Erik Lincar debutează cu o înfrângere usturătoare pe banca tehnică a ilfovenilor și staționează cu Academica pe locul 14 în clasament, având 34 de puncte, cu 4 mai multe decât CS Balotești, ultima echipă aflată deasupra liniei roșii.

Academica Clinceni – UTA Bătrâna Doamnă 0-6

Academica: Matache – Chindriş, Marin, Lazăr, Matei – Cruceru, Pulhac (Perju 62′) – Venţer, Gheorghe (Benzar 69′), Cioablă – Coman
Rezerve neutilizate: Iancu – Ion, Onţel, Udrea, Stancu
Antrenor: Erik Lincar

UTA: Miron – Adili, Manea, Filaret (Muntean 44′), Burlă – Strătilă (Stahl 67′), Chindriş, Copil (Jorza 80′), Vîlceanu – Curtuiuş, Petre
Rezerve neutilizate: Barna – Polgar, Piccioni, Vlad
Antrenor: Laurenţiu Roşu

1 comentariu la "Academica Clinceni, o nouă umilință la debutul lui Erik Lincar"
  1. Albano spune:

    Se vede mana acestui tanar si valoros antrenor!