Academica Clinceni a ajutat-o pe Hermannstadt să rămână lider în Liga a II-a

Dum, 12 noiembrie 2017

Academica Clinceni a disputat duminică, în deplasare, meciul împotriva formației Hermannstadt, contând pentru etapa cu numărul 17 a Ligii a II-a.

După ce, Dunărea Călărași a învins-o pe FC Argeș și redevenise lider în eșalonul secund, sibienii s-au ambiționat și au reușit să își păstreze prima poziție în clasament în urma partidei cu ilfovenii lui Erik Lincar.

Trupa lui Alex Pelici a deschis scorul în minutul 41, când Bogdan Rusu a transformat fără probleme o lovitură de la 11 metri și a stabilit rezultatul primei reprize, 1-0 pentru Hermannstadt.

În partea a doua a jocului, ilfovenii nu au reușit să restabilească egalitatea, iar gazdele au profitat și au mai înscris un gol în minutul 61, prin acțiunea lui Ștefan Blănaru care a închis tabela la scorul de 2-0 pentru formația sibiană care și-a recuperat poziția de lider în clasament.

Astfel, Academica Clinceni ocupă locul 4 în clasament cu 29 de puncte obținute în cele 17 etape disputate, în timp ce Hermannstadt, după două ore de staționat pe locul secund în urma victoriei călărășenilor, se clasează în fruntea ierarhiei, cu 40 de puncte.

Hermannstadt – Academica Clinceni 2-0 (Rusu 41, Blănaru 61)

Hermannstandt: Moldovan – Stancu, Crişan, Stoica, Tătar (cpt.) – Boboc, Dumitriu – Popa (Lupu 62′), Rusu, Blănaru (Neagu 72′) – Hergheligiu (Necşa 82′)
Rezerve neutilizate: Iacob – Pîrvulescu, Pamfile, Necşulescu
Antrenor: Alexandru Pelici

Clinceni: Niga – Samson, Matei, Balgiu, Pulhac (cpt.) – Simion, Barbu (Groza 84′) – Gliga (Şandru 59′), Drăghici, Mihalcea (Blejdea 66′) – Ion
Rezerve neutilizate: Ureche – Calu, Gal
Antrenor: Erik Lincar

Comments are closed.