Abia ieșit din închisoare, Cristi Borcea, care are 9 copii cu trei neveste, ne-a fost propus, de Kanal D, ca etalon al moralității și sensibilității!

lun, 20 iulie 2020

Minute în șir, Borcea a vorbit la televizor despre aventurile lui cu cele trei neveste, despre cei 9 copii care se înțeleg foarte bine între ei, despre Valentina care se împacă bine cu toți copiii lui, fiind o femeie extraordinară.

Până la urmă, Borcea și-a dat și arama pe față, spunând că el este cel care coordonează acest menaj cu trei neveste, că meritul este numai al lui, de nu se ceartă nimeni cu nimeni, de nu se bălăcăresc, și-așa mai departe.

Și dacă nu îl știți pe Cristi Borcea, vă spun că făcea parte din tripleta Badea – Borcea – Turcu, un trio ce a condus clubul Dinamo, mai precis l-a stors, ani de zile, de cele mai bune valori fotbalistice, vânzând jucători pe sume de nimic, doar pentru a-și umple ei buzunarele. Până la urmă, Dinamo a ajuns la faliment, cum este și acum, iar trio-ul s-a despărțit, apucând pe cărări diferite – unul în cer, vorbim de Turcu, altul în închisoare, vorbim de Borcea, și unul a rămas pe pământ. El este cel care încă mai are la mână clubul din Ștefan cel Mare, cu acte ce nu pot fi demontate nici măcar de Ministerul de Interne. Știu că este un proces, între Badea și Dinamo, unul interminabil, unul care este tot mai păgubos pentru clubul dinamovist. Vom reveni cu amănunte, în privința aceasta.

Prin urmare, iată ce personaj găunos și-a găsit Kanal D să prezinte opiniei publice, unul care nu poate fi dat ca exemplu sub nicio formă. Dar presa din ziua de astăzi este una putredă și ea, unde lucrează mulți neprofesioniști, care nu mai au puterea de a genera opinii obiective și de calitate!

Comments are closed.