A părăsit-o pe Academica Clinceni în favoarea unui club din Liga a III-a

Dum, 24 decembrie 2017

Dorind să atace promovarea în eșalonul secund, clubul Oțelul Galați își întărește lotul, transferând jucători chiar din Ilfov.

Prima achiziție a gălățenilor din această pauză competițională este Bogdan Matei, jucător în vârstă de 28 de ani, sosit din Liga a II-a, de la Academica Clinceni.

Fotbalistul s-a declarat încântat de alegerea făcută și spera la o promovare alături de noua sa echipă.

„Sunt mândru că am ajuns la Oţelul, o echipă cu suporteri, o echipă de tradiţie a fotbalului românesc. Sperăm ca împreună să ne îndeplinim obiectivele, abia aştept întâlnirea cu noii colegi, cu stafful tehnic şi, mai ales, cu publicul gălăţean”, a declarat Bogdan Matei, potrivit Liga2.ro.

La prezentarea oficiala a lui Matei, Iulian Apostol, managerul gruparii galatene, a anuntat ca transferurile nu se vor opri aici.

„Suntem bucuroşi că am reuşit să îl aducem la echipă pe Bogdan Matei, un fundaş central de valoare, cu experienţă în Liga 2. Avem convingerea că ne va ajuta foarte mult în retur, vrem să ne întărim departamentul defensiv, dar cu siguranţă nu vom neglija nici alte poziţii. Vom mai aduce jucători, vrem să creionăm lotul până la reluarea antrenamentelor, să avem o perioadă de pregătire bună şi să atacăm pregătiţi partea secundă a campionatului”, a spus și Iulian Apostol.

1 comentariu la "A părăsit-o pe Academica Clinceni în favoarea unui club din Liga a III-a"
  1. Marius I. spune:

    Felicitari BOGDAN M pentru alegerea facuta, este normal sa joci pt o echipa de traditie , decit la tara pe campurile pline de coceni si vite ,,,