4 jucători au plecat de la CS Ştefăneşti! Vezi programul echipei în perioada următoare

vin, 22 ianuarie 2016

CS Ştefăneşti este prima echipă dintre ilfovene care s-a reunit în 2016. Gruparea din seria a III-a a Ligii a III-a şi-a reluat antrenamentele încă de la 11 ianuarie.

La capitolul achiziţii, ilfovenii nu au punctat, momentan, dar conducerea echipei a anunţat că se află în discuţii cu câţiva jucători importanţi, care să ajute echipa să urce cât mai sus în retur. Patru fotbalişti au părăsit echipa antrenată de Laurenţiu Tudor: Silviu Păuna, Viorel Cârligea, Robert Dumitrescu şi Cătălin Ianoş.

Echipa din Ştefăneşti a reuşit în această iarnă să schimbe gazonul, iar din retur va juca pe un teren impecabil. Până la data de 4 februarie, Ştefăneştiul se va pregăti acasă şi la Voluntari.

Elevii lui Laurenţiu Tudor vor pleca în cantonament la Cheile Grădiştei, la 4 februarie, şi vor sta până la data de 14 februarie. Acolo este programat un amical cu Unirea Tărlungeni, la 11 februarie, iar la revenirea acasă, la 17 februarie se joacă un amical cu ACS Berceni. După 19 februarie, CS Ştefăneşti va participa la Cupa Juventus, pe stadionul din Colentina, competiţie devenită deja de tradiţie.

Comments are closed.