13 cu noroc: Unirea Dobroești, victorie la scor, 33-10, cu CSȘ 6 II!

Dum, 19 martie 2017

În runda a 13-a a Campionatului Junioarelor III, ACS Unirea Dobroești a învins detașat echipa vizitatoare, CSȘ 6 II, cu scorul de 33 – 10, la pauză 13-6. A fost o descătușare, dacă vreți, a tuturor elevelor tehnicianului Lazăr Mihalache, după cele două înfrângeri anterioare, fete care au ținut să-și înscrie numele pe lista marcatoarelor.

După cum o arată și scorul, meciul a curs într-o singură direcție și nici măcar înlocuirile făcute de antrenor n-au micșorat din apetitul ofensiv al gazdelor. Trebuie spus, însă, că școlărițele dela 6 au făcut tot posibilul să mai taie din elanul Unirii, mai ales că după 14 minute, tabela consemna egalitatea la 5. Din acel moment, însă, Larisa Odorel a dat semnalul unui atac furibund și, preț de 5-6 minute, ea și colegele ei au înscris șase goluri, fără să primească vreunul. Avalanșă de goluri a fost și la începutul reprizei secunde, de data aceasta perioada de dominare totala fiind de 12 minute – scorul s-a făcut 24 – 7, iar istoria întalnirii fusese scrisă cu mult înainte de final.

Să le felicităm pe handbalistele Unirii, pentru că au menținut ritmul pe întreaga durată a meciului, arătând o prospețime fizică extraordinară, cât și pentru realizările tehnice, soldate cu goluri din cele mai dificile poziții, semn că se lucrează intens la antrenamente. Peste o săptămână, adică pe 25 martie, Unirea Dobroești evoluează în deplasare, împotriva grupării AMC Olimpic Muntenia, din București. (Ionel Pană)
tane1

tane2

Comments are closed.